Le Havre schrijft aan het Werelderfdeel van de Mensheid in
Kom het rijke erfgoed van Le Havre ontdekken, de geschiedenis van de stad, de musea en de stadsgezichten, de parken en de tuinen van Le Havre... Ontspan op de stranden van Le Havre en Frankrijk, verwen uzelf met balneotherapie en geniet van het watertoerisme en allerlei andere recreatiemogelijkheden en sporten.
Site map Disclaimer
Le Havre : in het hart van Normandie
Werelderfgoed van le Havre on Frankrijk
Le Havre : in het hart van Normandie
VVV-kantoor van Le Havre en Frankrijk: Weekend en Verblijfsideeen
VVV-kantoor van Le Havre en Frankrijk: Weekend en Verblijfsideeen
Download onze documentatie Download onze documentatie
 
VVV-kantoor van Le Havre
186 boulevard Clemenceau
BP 649
76059 Le Havre Cedex
Tel : 02 32 74 04 04
Fax : 02 35 42 38 39
contact@lehavretourisme.com
 
Le Havre en Frankrijk, Ontdekken en bezoeken Le Havre, Ecotoerisme Le Havre en Frankrijk, Recreatie en sporten Le Havre en Frankrijk, Stadsuitjes Le Havre praktisch
Le Havre en Frankrijk: Accomodatie
 
U zoekt een hotel...
 
per geografische ligging Hôtels Le Havre Hôtels aux alentour
per categorie geklassificeerd Niet geklassificeerd
par critère
Club hôtelier Wifi Accès Internet dans les chambres Animaux acceptés
Accès handicapés Restaurant Ascenseur
Club hôtelier
De Club Hôtelier Havrais, een hotelvereniging die 23 hotels van 1 tot 4 sterren met in totaal 1040 kamers in Le Havre groepeert.
Het Kwaliteitslabel Toerisme en Handicap  is een nationaal kwaliteitskenmerk voor ontvangen van gehandicapte gasten.  Het garandeert betrouwbare, beschrijvende en objectieve informatie over de toegankelijkheid van bezienswaardigheden en toeristische faciliteiten voor elke handicap en voorziet een evaluatie van de faciliteiten door vertegenwoordigers van de verenigingen voor gehandicapten en beroepsmensen in het toerisme.
Qualité Tourisme™ is een keurmerk dat gegegeven wordt aan beroepsmensen in het toerisme die stricte kwaliteitsprocedures opzetten in hun bedrijf. De bedrijven die het keurmerk Qualité Tourisme™ ontvangen zijn in overeenstemming met de hygiëne-, veiligheids- en kwalificatieprocedures waar zij aan onderworpen zijn. Zij moeten de nationale vorderingen van het keurmerk naleven wat betreft kwaliteit van de service en accepteren dat er regelmatig een externe controle plaatsvindt.
Het kwaliteitslabel Normandië Kwaliteitstoerisme garandeert de kwaliteit bij ontvangst en van de faciliteiten die worden aangeboden in toeristische bedrijven die de procedures van het label naleven. Ieder bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd met een checklist die 250 criteria bevat. Het kwaliteitslabel is erkend op nationaal niveau in het kader van het keurmerk Qualité Tourisme™ en draagt bij aan het goed laten uitkomen van het toeristisch aanbod en producten in Normandië.
VVV-kantoor van le Havre
PERS l INSTELLIGEN Contacts l Handige linken